Korai karácsony

Korai karácsony - a csoda 349. napra visszatért

Idén korábban jött a Karácsony. Finom, óvatos léptekkel közeledett. Advent harmadik szombatján érkezett 8 és 10 óra között. Az öröm hetében. Már éjszaka készült az eljövetelére. Csendben befestette a tájat hófehérre. Mindent eltakart ami sáros, koszos volt.

Csilingelő hangocskával lépett be az ajtómon, mosolygós tekintettel nézett rám és én elolvadtam a tekintetében. Apró kezeivel óvatosan érintette meg a rég meg nem fogott érdes, felnőtt kezeimet. Elmosolyodott a pödört bajszomon. Rám nézett, ahogy csak Ő tud, őszinte szeretettel.

Kártyaasztalhoz invitált. Kártyázás közben tekintetünk összeérve suttogta el szívünk szótlan szeretetét. Lelkünk hófehér haván rajzolni kezdtünk. Első vonalait, színeit írtuk új, közös életünknek.

Elsuhant a két varázslatos óra, amit együtt tölthettem Vele. Kedvesen elbúcsúzott, átölelt és angyal szárnyait lebbentve tovaindult. Azóta is lelkemmel látom távozó apró lábnyomait a hóban.

Idén korábban jött a Karácsony.

Megállt és 2 órán keresztül ölelte szívemet.

Egy édesapa

Oszd meg az oldalt!

Légy Ai tag!

- Szeretnél hozzáférni tagjainknak fenntartott tartalmakhoz? (Végzések, állásfoglalások, sablonok)
- Csatlakoznál belső facebook csoportunkhoz?
- Részt vennél a rendszeres apatalálkozókon, ahol gyakorlati tanácsokat kaphatsz tapasztalt tagjainktól?
- Szeretnéd támogatni az egyesület céljait?

Csatlakozz most!

Amy Baker & Paul Fine: A szülői elidegenítésről könyv MEGJELENT


 A szülői elidegenítésről

Megrendelhető az Apák az Igazságért Egyesület gondozásában MEGJELENT könyv: A könyv hatékony stratégiákat vázol fel a szülők számára, akik elidegenített gyermekeikhez szeretnék a visszavezető utat megtalálni.

Apák Az Igazságért

Az egyesületünk célja, hogy a különélő szülő is azonos módon részt vehessen gyermeke életében. Ezen jog hatékony érvényesítéséhez próbálunk segítséget nyújtani tagjainknak.

Tovább...

Ai Ruházat


Ai Ruházat

Vásárolj logónkkal ellátott ruházatot, mely minden helyzetben erőt ad!