VII. Apatalálkozó

OPERATÍV MEGBESZÉLÉS

A modern üzleti világban jellemző brainstroming jellemezte a nyár közepén tartott apatalálkozó 7. ülését. Részben a problémák prioritásának megállapítása, a kiemeltek meghatározása és az egyes intézmények felé történő fellépések tervezésé került középpontba.

A még mindig bejegyzés alatt álló egyesület egyre szélesebb körben szeretné tevékenységét, segítőszándékát kiterjeszteni, hogy többek között az apáknak jutó havonta bíróság által 4 napra minimalizált kapcsolattartási lehetőséget felülvizsgálják és emeljék. Ez elsősorban a gyerekek érdeke is lenne! De fontosnak tartja az egyesület vezetése „a „közvetett tettes” – ügyvéd, nagyszülő, egyéb rokonok és barátok - destruktív, jelenleg kockázatmentes munkásságának” csökkentésére lépések bevezetését. Valamint a gyerek növekedésével összehasonlítva aránytalanul lassú ügyintézés gyorsítására is szeretnék felhívni a figyelmet. Egy-egy ügy indokolatlan elhúzása megfosztja a még gyereket szülőtől, nagyszülőtől … és fordítva.

Forrásteremtés feladatával és munkacsoportok felállításával zajlik a további munka.

Aki csatlakozni szeretne az Apák az Igazságért Egyesülethez, megteheti a facebook-on akár azért, mert érintett, akár azért, mert egyet ért a céljainkkal.

...és a film, ami rólunk szól megtekinthető itt.

Mágocsi Péter jegyzetéből készítette: Kálmán Zsuzsanna

Oszd meg az oldalt!

Légy Ai tag!

- Szeretnél hozzáférni tagjainknak fenntartott tartalmakhoz? (Végzések, állásfoglalások, sablonok)
- Csatlakoznál belső facebook csoportunkhoz?
- Részt vennél a rendszeres apatalálkozókon, ahol gyakorlati tanácsokat kaphatsz tapasztalt tagjainktól?
- Szeretnéd támogatni az egyesület céljait?

Csatlakozz most!

Amy Baker & Paul Fine: A szülői elidegenítésről könyv MEGJELENT


 A szülői elidegenítésről

Megrendelhető az Apák az Igazságért Egyesület gondozásában MEGJELENT könyv: A könyv hatékony stratégiákat vázol fel a szülők számára, akik elidegenített gyermekeikhez szeretnék a visszavezető utat megtalálni.


 06 80 630155

Apák Az Igazságért

Az egyesületünk célja, hogy a különélő szülő is azonos módon részt vehessen gyermeke életében. Ezen jog hatékony érvényesítéséhez próbálunk segítséget nyújtani tagjainknak.

Tovább...

Ai Ruházat


Ai Ruházat

Vásárolj logónkkal ellátott ruházatot, mely minden helyzetben erőt ad!