Nyílt levél az Országos Bírósági Hivatal Elnökének

Nyílt levél dr. Senyei György Barnának, az Országos Bírósági Hivatal Elnökének

Tisztelt Elnök Úr!

Az Önök által működtetett és fenntartott Magyarország Bíróságai (https://birosag.hu) oldalon elérhető tájékoztató füzetecskék között található és letölthető egy a házasság felbontásáról szóló rövid „szamárvezető” PDF formátumban.

Az internetes elérhetősége:

https://birosag.hu/sites/default/files/2021-02/hazassag_felbontasa_tájfüz2021_jav0211.pdf

Ennek 4. oldalán az alábbi „illusztráción” akad meg az ember pillantása:

Gondolkozó, az európai normákat és ajánlásokat ismerő embernek szükségtelen magyaráznunk, hogy mi ebben a felháborító, az Európán kívüli, a posztkommunista sztereotípiákat idéző, ami ma már a Balkánon is idegen és ami határozott álláspontunk szerint már legalább 20-30 éve nem fordulhatna elő egyetlen európai bíróságon sem…

A válás a család szétszakadása, ami az Önök posztkommunista/marxista/feminista, a való élettől elrugaszkodott nézőpontja szerint az illusztráción látható szituációval azonos: a szétszakadt család egyik fele az apa, a másik fele pedig az anya a gyerekekkel.

Szinte sugallja, hogy amennyiben válni akarsz, akkor a gyerekek „természetesen” az anyához tartoznak: a válás az apa távozását jelenti a családból.

Ennél stílusosabb és az Önök „bíró érzékenyítő” tréningeken feminizált gondolkodásmódját jobban tükröző illusztráció már csak az lehetett volna, ha a kép baloldalát kiegészítik egy lakással, egy nyaralóval, egy autóval és egy bankszámlával, míg a jobboldalán az apát egy híd alatt felállított sátor mellett ábrázolják a lába előtt egy kalappal, vagy mondjuk egy szívlágyító kis keverék kutyussal, „Éhesek vagyunk!” felirattal ellátott kisvödörrel a nyakörvén…

Az illusztráció alá pedig mondjuk elhelyezik a Bírónők Egyesületének néhány PATENT-közeli prominensének végtelenül szimpatikus arcképeit egy világos és őszinte útbaigazítást adva a szájukba:

„Apa! Amíg minket látsz, hagyj fel minden reménnyel! Amíg mi ítélkezünk, biztosan ide fogsz jutni! Mert mi így ítélkezünk.”

Javasoljuk, hogy vegyék fontolóra ezt az ötletet! Ha egyszer eltökéltük, hogy kiírjuk magunkat a civilizált Európából, akkor ne végezzünk félmunkát! Kapcsoljunk magasabb fokozatba!

Ne csupán az unokáinknak legyen egyszer majd lehetősége élvezni az Önök által elképzelt szép matriarchális világ áldásait valamikor a távoli jövőben, hanem - követve az Önök rendíthetetlenül a jövőbe néző tekintetét! - esetleg a mi életünkben eljuthassunk még az Önök által nekünk kínált marxista/feminista gyönyör kapujáig…

kiváló tisztelettel:

Kalmár László György

(az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségi tagja)

Oszd meg az oldalt!

Légy Ai tag!

- Szeretnél hozzáférni tagjainknak fenntartott tartalmakhoz? (Végzések, állásfoglalások, sablonok)
- Csatlakoznál belső facebook csoportunkhoz?
- Részt vennél a rendszeres apatalálkozókon, ahol gyakorlati tanácsokat kaphatsz tapasztalt tagjainktól?
- Szeretnéd támogatni az egyesület céljait?

Csatlakozz most!

Amy Baker & Paul Fine: A szülői elidegenítésről könyv MEGJELENT


 A szülői elidegenítésről

Megrendelhető az Apák az Igazságért Egyesület gondozásában MEGJELENT könyv: A könyv hatékony stratégiákat vázol fel a szülők számára, akik elidegenített gyermekeikhez szeretnék a visszavezető utat megtalálni.

Apák Az Igazságért

Az egyesületünk célja, hogy a különélő szülő is azonos módon részt vehessen gyermeke életében. Ezen jog hatékony érvényesítéséhez próbálunk segítséget nyújtani tagjainknak.

Tovább...

Ai Ruházat


Ai Ruházat

Vásárolj logónkkal ellátott ruházatot, mely minden helyzetben erőt ad!