Az Apák az Igazságért Egyesület gondozásában MEGJELENT

Amy Baker & Paul Fine: A szülői elidegenítésről című könyve


"Amy Baker és Paul Fine a szülői elidegenítés tragikusan fájdalmas történeteit írja le, emléket állítva azoknak a szülőknek és gyermekeknek, akik a szülői elidegenítés áldozataivá váltak. A könyvet olvasva jobban érthetővé válik, hogy az emberek miért olyan partnerrel házasodnak össze, akik végül elidegenítik tőlük saját gyermekeiket, vagy hogy az elidegenítő szülők miképp adagolják a mérgezett üzeneteket gyermekeiknek, és – amikor az legkevésbé várható - hogyan találják meg az elidegenített gyermekek és elvesztett szüleik az egymáshoz visszavezető utat. E megrázó könyv kötelező olvasmány szülőknek és szakmabelieknek egyaránt "– S. Richard Sauber, PhD, ABPP család és kriminálpszichológus.

A könyv hatékony stratégiákat vázol fel a szülők számára, akik elidegenített gyermekeikhez szeretnék a visszavezető utat megtalálni.


A könyv ára bruttó: 2980 Ft


Az Apák az Igazságért Egyesület ajánlásával MEGVÁSÁROLHATÓ

Deliága Éva: A szemnek láthatatlan című könyve

Mi állhat a gyermek viselkedése, tünete hátterében?


"Gyermekpszichológusként jellemző élményem, hogy elbizonytalanodott, bűntudattal küzdő szülők keresnek fel. Valamit tapasztalnak gyermeküknél, de nem tudják, hogy az adott viselkedés/tünet bajt jelez-e, és azt sem, hogy ők szülőként jól kezelik-e a felmerülő helyzeteket, vagy mit kellene inkább tenniük. Ilyenkor még nem sejtik, hogy a legtöbben átlagos jelenségekről, életkori sajátosságokról számolnak be, és elfogadható vagy annál jobb szülői magatartásról, működésmódról. Nem is gondolják, hány ezer másik család küzd azonos nehézségekkel – és hasonló kétségekkel, szorongásokkal, lelkiismeret furdalással.

Ezt a könyvet két fő céllal írtam. Egyrészt szeretném enyhíteni a szülői szorongást és bűntudatot, hogy édesanyaként, édesapaként jobban érezhessék magukat a bőrükben, és energiáikat a felesleges tépelődés helyett inkább a hatékony megoldások keresésére fordíthassák. Másrészt szempontokat kínálok ahhoz, hogy fel tudják ismerni, mikor van dolguk természetes életkori vagy alkati jelenséggel, és mikor állnak szemben komolyabb, szülői vagy szakemberi beavatkozást igénylő problémával. Szót ejtek azokról a helyzetekről is, amikor a mélyben, a gyermeki viselkedés hátterében valami egészen másról van szó, mint ami a felszínen látszik. A főbb elakadásokat kisgyerekkortól egészen kamaszkorig veszem sorra, az egyes témákat számos esetleírással illusztrálva praxisom tapasztalataiból." - Deliága Éva


A könyv ára bruttó: 3150 Ft


Amy Baker & Paul Fine: EXtelen döntések című könyve


Amy J. L. Baker és Paul R. Fine rátalált egy olyan módszerre, amellyel hatékonyan tudnak segíteni a szülői elidegenítés áldozatain. Könyvük bemutatja azt az öt elidegenítési, ellennevelési stratégiát, mellyel volt partnered lerombolhatja kapcsolatodat közös gyermeketekkel, de hatékony eszközöket is ad kezedbe, így a gyermek érdekében befolyásolhatod a folyamatot.

Ez a gyakorlatias könyv a kognitív újrastrukturálás technikáját alkalmazva – képessé tesz arra, hogy gondolataidnak új keretet adj – megtanít érzelmeid szabályozására, hogy ne cselekedj meggondolatlanul – segít leszámolni a negatív beidegződésekkel: „nem-tudom-megcsinálni”, „mindent-vagy-semmit” vagy „nem-tudom-túltenni-magam” lelki beállítottsága.

A könyv segít felismerni az elkövetett hibákat és új mederbe tudja terelni kapcsolatodat az elidegenített gyermekeddel.

A könyv hatékony stratégiákat vázol fel a szülők számára, akik elidegenített gyermekeikhez szeretnék a visszavezető utat megtalálni.


A könyv ára bruttó: 2990 Ft


Minden könyvnél a szállítási költség: 900 Ft/csomag


Fizetési lehetőségek::

- átutalás (Raiffeisen Bank 12083600-01546317-00100006)

- paypal utalás (info@apakazigazsagert.org)


RENDELD MEG A KÖNYVET MOST

Megrendelés menete

1. Válaszd ki mely könyvből hány példányt kérsz

2. Add meg neved, email címed, telefonszámod és szállítási címedet.

3. Küldd el a megrendelést

4. Fizesd ki az összeget (ha átutalás vagy paypal utalás)

5. Postán kapod meg a megrendelt termékeket


Kérünk Téged, hogy segíts ezen könyv minél szélesebb körben való megismertetésében egy megosztással!

Köszönjük!


További cikkeink a szülői elidegenítés témakörében

RENDELÉSI ŰRLAP