Siófoki Járásbíróság: Feljelentés kapcsolattartás akadályozása, kiskorú veszélyeztetése miatt, 300 ezer Ft bírság

Korábban közreadtuk tagunk, Zoltán Siófoki Járásbíróság előtt zajló kapcsolattartás végrehajtása és járulékai ügyét, melyekben a bíróság a pénzbírság mellett elrendelte a Bírósági Végrehajtói Kar és a rendőrség közreműködését is – sajnos sikertelenül.

Mivel a kérelmezett nem tett eleget a bírósági végzésben írt kötelezettségének, illetve nem működik együtt a hatóságokkal, a Siófoki Járásbíróság a 2017. évi CXVIII. törvény több pontját alkalmazva, 300 ezer Ft pénzbírságot rótt ki a gondozószülőre, illetve ezzel egyidejűleg Bpnp. 22/D. § (2) bekezdés, b) és e) pontjait alkalmazva, kapcsolattartás akadályozása, valamint kiskorú veszélyeztetése tárgyában büntető-feljelentést tett a kapcsolattartást akadályozó szülővel szemben:Oszd meg az oldalt!

Légy Ai tag!

- Szeretnél hozzáférni tagjainknak fenntartott tartalmakhoz? (Végzések, állásfoglalások, sablonok)
- Csatlakoznál belső facebook csoportunkhoz?
- Részt vennél a rendszeres apatalálkozókon, ahol gyakorlati tanácsokat kaphatsz tapasztalt tagjainktól?
- Szeretnéd támogatni az egyesület céljait?

Csatlakozz most!

Amy Baker & Paul Fine: A szülői elidegenítésről könyv MEGJELENT


 A szülői elidegenítésről

Megrendelhető az Apák az Igazságért Egyesület gondozásában MEGJELENT könyv: A könyv hatékony stratégiákat vázol fel a szülők számára, akik elidegenített gyermekeikhez szeretnék a visszavezető utat megtalálni.

Apák Az Igazságért

Az egyesületünk célja, hogy a különélő szülő is azonos módon részt vehessen gyermeke életében. Ezen jog hatékony érvényesítéséhez próbálunk segítséget nyújtani tagjainknak.

Tovább...

Ai Ruházat


Ai Ruházat

Vásárolj logónkkal ellátott ruházatot, mely minden helyzetben erőt ad!