2018. december 5.-én a Veszprémi Gyermekjóléti Központ meghívására Szaniszló Csaba, az Apák az Igazságért Egyesület elnöke tartott szakmai előadást.

Szakmai előadás a Veszprémi Gyermekjóléti Központ meghívására

2018. december 5.-én a Veszprémi Gyermekjóléti Központ meghívására Szaniszló Csaba, az Apák az Igazságért Egyesület elnöke tartott szakmai előadást.


Szaniszló Csaba, az Apák az Igazságért Egyesület elnöke

Az előadás az egyesület bemutatásán túl az országos védelembe vételi gyakorlatról, a kapcsolattartások végrehajtásáról, a szülői elidegenítésről, a nagyszülői kapcsolattartásokról szólt.

A végén interaktív kereteken belül szóba került a szakértői vélemények tartalmi elemeinek gyakori hiányossága is, ami nem kis meglepetést váltott ki a megjelentekből.


Jelen voltak a Gyermekjóléti Központ munkatársai, a Veszprémi Járási Ügyészségtől, Rendőrkapitányságtól és a Veszprémi Járási Hivatal Gyámhivatala is képviseltette magát.

Jelen voltak a Gyermekjóléti Központ munkatársai, a Veszprémi Járási Ügyészségtől, a Rendőrkapitányságtól és a Veszprémi Járási Hivatal Gyámhivatala is képviseltette magát.

Az idén ez már a negyedik alkalom, amikor az egyesületet meghívta egy gyermekvédelmi központ (Pilisvörösvár, Mátészalka, Tapolca, Veszprém) előadást tartani, mely elismerést egyesületi sikernek tudunk elkönyvelni és várjuk a további megkereséseket a jövőben is.

Az előadás feljegyzése:


Az előadás feljegyzése

A fotókat Melczer Zsolt készítette. Köszönjük.

Oszd meg az oldalt!

Légy Ai tag!

- Szeretnél hozzáférni tagjainknak fenntartott tartalmakhoz? (Végzések, állásfoglalások, sablonok)
- Csatlakoznál belső facebook csoportunkhoz?
- Részt vennél a rendszeres apatalálkozókon, ahol gyakorlati tanácsokat kaphatsz tapasztalt tagjainktól?
- Szeretnéd támogatni az egyesület céljait?

Csatlakozz most!

Amy Baker & Paul Fine: A szülői elidegenítésről könyv MEGJELENT


 A szülői elidegenítésről

Megrendelhető az Apák az Igazságért Egyesület gondozásában MEGJELENT könyv: A könyv hatékony stratégiákat vázol fel a szülők számára, akik elidegenített gyermekeikhez szeretnék a visszavezető utat megtalálni.

Apák Az Igazságért

Az egyesületünk célja, hogy a különélő szülő is azonos módon részt vehessen gyermeke életében. Ezen jog hatékony érvényesítéséhez próbálunk segítséget nyújtani tagjainknak.

Tovább...

Ai Ruházat


Ai Ruházat

Vásárolj logónkkal ellátott ruházatot, mely minden helyzetben erőt ad!