Rákospalota Önkormányzata: az óvodának tájékoztatást kell adnia a külön élő szülőnek a gyermekről

Külön élő szülő – ezúttal egy anyuka – tájékoztatási kérelemmel fordult Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzatához azon tárgyban, hogy kaphat-e tájékoztatást az óvodától gyermekei fejlődéséről.

Egyesületünk üdvözli a Rákospalota Önkormányzata példaértékű hozzáállását, jelesül: az óvoda fenntartója helyesen értelmezi és alkalmazza a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (Nkt.) 72. § (5) bekezdését. A kérelmező adatainak kitakarása mellett alant közreadjuk Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzatának tájékoztatását, s arra biztatjuk az óvodás gyermekek külön élő szülőit, hogy használják az önkormányzat tájékoztatását, hivatkozzanak rá.


Oszd meg az oldalt!

Légy Ai tag!

- Szeretnél hozzáférni tagjainknak fenntartott tartalmakhoz? (Végzések, állásfoglalások, sablonok)
- Csatlakoznál belső facebook csoportunkhoz?
- Részt vennél a rendszeres apatalálkozókon, ahol gyakorlati tanácsokat kaphatsz tapasztalt tagjainktól?
- Szeretnéd támogatni az egyesület céljait?

Csatlakozz most!

Amy Baker & Paul Fine: A szülői elidegenítésről könyv MEGJELENT


 A szülői elidegenítésről

Megrendelhető az Apák az Igazságért Egyesület gondozásában MEGJELENT könyv: A könyv hatékony stratégiákat vázol fel a szülők számára, akik elidegenített gyermekeikhez szeretnék a visszavezető utat megtalálni.

Apák Az Igazságért

Az egyesületünk célja, hogy a különélő szülő is azonos módon részt vehessen gyermeke életében. Ezen jog hatékony érvényesítéséhez próbálunk segítséget nyújtani tagjainknak.

Tovább...

Ai Ruházat


Ai Ruházat

Vásárolj logónkkal ellátott ruházatot, mely minden helyzetben erőt ad!