Kapcsolattartás akadályozásáért 6 hónap, egy évre felfüggesztett fogházbüntetés

A Salgótarjáni Járásbíróság – tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatala mellett – kiskorúval való kapcsolattartás akadályozása vétségében bűnösnek mondta ki azt az édesanyát, aki 2017. novemberétől nem tett eleget a kapcsolattartási kötelezettségének. A bíróság 6 hónap – fogházban végrehajtandó – szabadságvesztést szabott ki, melynek végrehajtását egy évre felfüggesztette.

Az ítélet szerint az édesanyát több mint negyven alkalommal súlytotta bírsággal a gyámhivatal, s ennek ellenére sem volt hajlandó kapcsolattartási kötelezettségének eleget tenni, cselekményére, indítékaira magyarázattal nem szolgált:Oszd meg az oldalt!

Légy Ai tag!

- Szeretnél hozzáférni tagjainknak fenntartott tartalmakhoz? (Végzések, állásfoglalások, sablonok)
- Csatlakoznál belső facebook csoportunkhoz?
- Részt vennél a rendszeres apatalálkozókon, ahol gyakorlati tanácsokat kaphatsz tapasztalt tagjainktól?
- Szeretnéd támogatni az egyesület céljait?

Csatlakozz most!

Amy Baker & Paul Fine: A szülői elidegenítésről könyv MEGJELENT


 A szülői elidegenítésről

Megrendelhető az Apák az Igazságért Egyesület gondozásában MEGJELENT könyv: A könyv hatékony stratégiákat vázol fel a szülők számára, akik elidegenített gyermekeikhez szeretnék a visszavezető utat megtalálni.

Apák Az Igazságért

Az egyesületünk célja, hogy a különélő szülő is azonos módon részt vehessen gyermeke életében. Ezen jog hatékony érvényesítéséhez próbálunk segítséget nyújtani tagjainknak.

Tovább...

Ai Ruházat


Ai Ruházat

Vásárolj logónkkal ellátott ruházatot, mely minden helyzetben erőt ad!